Fläckborttagare No 072

15,00 €
Auf Lager
SKU
160072150

Fläckborttagare Stain Away No. 72 är ett flytande, multifunktionellt fläckborttagningsmedel för textilier. Den har både fettlösande egenskaper och neutraliserar färgämnen som kan finnas i tomat, vin och frukt. Används till alla textilier som tål vatten. Känsliga material som vissa syntet- eller blandmaterial testas först på ett mindre synligt ställe innan du behandlar fläcken.

Fläckborttagare Stain Away No. 72 är ett flytande, multifunktionellt fläckborttagningsmedel för textilier. Den har både fettlösande egenskaper och neutraliserar färgämnen som kan finnas i tomat, vin och frukt. Används till alla textilier som tål vatten. Känsliga material som vissa syntet- eller blandmaterial testas först på ett mindre synligt ställe innan du behandlar fläcken. Tips! Om du har ett vitt plagg av tåligt material som linne eller bomull, och en skugga av fläcken kvarstår efter behandlingen, kan du använda vårt Whitening powder som komplement.

Behandla fläcken direkt för bästa resultat. Den tar hand om de vanligaste fläckarna och vi har använt på fläckar av bland annat rött vin, tomat, grillolja, glass, fett, kaffe, avokado, dressing, jordgubbssylt och choklad med utmärkta resultat! Ett tips är att alltid ha en flaska Stain Away No. 72 i köket där de flesta fläckar uppstår.
Gör så här: Täck fläcken med Stain Away No. 72. Gnugga varsamt med fingrar eller vår fläckborste
Stain Brush. Skölj och tvätta som vanligt.

• Innehåll: 150 ml/ 5 FL OZ
• Passar till: Allt textilier som tål vatten. Om du är tveksam på ett plagg, testa på ett mindre synligt ställe först.
• Innehåll: Anjoniska tensider 5-15%, Nonjoniska tensider 5-15%, Phenoxyethanol.

Weitere Informationen
Item Returns This item can be returned
Schreiben Sie eine Bewertung
Sie bewerten:Fläckborttagare No 072
Copyright © 2013-present The Sleepy Collection. All rights reserved.